Media Serv

Inca din 2004, ne-am identificat in piata ca o prezenta activa, printr-o echipa dinamica si creativa, ce ofera servicii profesionale si perspective diferite in abordarea proiectelor.

Acum, dupa 19 ani de evolutie, suntem mult mai departe, mai experimentati, mai performanti si motivati, dar la fel de pasionati pentru tehnologie si digital. 

Cine suntem

Mai mult decat o agentie web "oarecare"

In fundalul brandului Media Serv se regaseste o echipa pasionata de specialisti web cu experienta impresionanta si radacini adanci in digital.

Zambitori si pozitivi, suntem dedicati fiecarui client si utilizam experienta acumulata, pentru a alimenta creativ fiecare proiect si pentru a-l face remarcabil in mediul online.

Ce va oferim

In primul rand respect si seriozitate.

Intelegem ca oamenii reprezinta sufletul oricarui business, de aceea, le acordam mereu mare atentie.

Indiferent de etapa de executie a unui proiect, comunicam clar, ascultam si apoi actionam eficient, pentru a ne asigura ca rezultatele sunt peste asteptari.

Pentru noi, obiectivele au ramas aceleasi ca la inceput: focus pe performanta si rezultate masurabile, creativitate si personalizare,  evolutie continua.

Solutii personalizate

Ne mandrim cu capacitatea echipei noastre de a intelege cele mai delicate provocări cu care se confrunta afacerile clientilor nostri, dar si cu talentul de a gasi solutii optime ce imbina creativ tehnologia si marketingul cu businessul online.

Vezi servicii

DE CE SA LUCRATI CU NOI?

Ne plac provocarile pentru ca trezesc mereu in noi ambitii pe care le materializam creativ si eficient pentru clientii nostri.

Pentru fiecare proiect comunicam clar si transparent, setam obiective realiste si le implementam, utilizam eficient instrumentele de marketing digital si livram la timp, pentru a obtine rezultatele peste asteptari si un succes garantat.

 • Echipa experimentata

  Dupa 19 ani de provocari suntem la fel de zambitori, pozitivi si ambitiosi.

  Experienta acumulata in timp, ne face sa credem ca nici un proiect nu e prea complex pentru noi.

  01
 • Servicii complete

  Oferim servicii complete de branding, web si marketing digital pentru a pozitiona brandurile clientilor nostri cat mai in fata si a le atinge obiectivele comerciale.

  02
 • Solutii personalizate

  Nu, noi nu "lucram cu template-uri", realizam totul personalizat si memorabil, deoarece pentru noi fiecare client este unic si doar asa va deveni remarcabil in mediul online.

  03
 • Rezultate masurabile

  De la strategie la implementare, suntem atenti la fiecare detaliu si ne straduim sa livram mereu ceea ce promitem.

  Rezultatele obtinute pentru clientii nostri sunt vizibile si performante.

  04

Oportunitati de Cariera

Periodic, deschidem portile pentru intregirea echipei noastre cu noi colegi pasionati de digital marketing si dezvoltare web & mobile.

Daca ai un background tehnic solid si impartasesti aceleasi pasiuni, verifica si zona noastra de joburi active, s-ar putea sa te regasesti intr-unul si am putea face echipa buna impreuna :)

Joburi active
Esti pregatit pentru succes?

Solicita o Oferta

Close
Media Serv Support
Media Serv Support
Luni-Vineri: 09-18
Media Serv Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
14:35
Whatsapp