SERVICII DE BRANDING

Desfasuram campanii de branding remarcabile. Suntem alaturi de clienti de-alungul acestui proces de la strategie pana la implementare si promovare.

Pregatiti pentru viitor

Pregatim cu pasiune Branduri pentru Viitor, inspirati find de tendintele de ultima ora din design dar si personalitea si specificul businessurilor.

Construim marci puternice in jurul publicului tinta, ce ii definesc pe clienti si ii fac remarcabili in piata.

Ce putem realiza

 • Audit, Strategie, Pozitionare Brand

  Identificam cele mai importante elemente ce definesc businessurile clientilor nostri si dezvoltam o noua viziune prin care publicul tinta sa se conecteze la ele.

 • Logo Design & Stationery

  In business prima impresie conteaza foarte mult, de aceea cream o imagine spectaculoasa prin care, ideile noastre creative si personalitatea brandurilor prind viata.

 • Identitate Vizuala Brand, Tipografie, Print Design

  Designerii nostri experimentati pot realiza toate materialele grafice ce definesc brandurile clientilor incat acestea sa pastreze impecabil diferentiatorul unic al marcilor in piata.

 • Brand Awareness, Promovare

  Utilizam o abordare strategica de comunicare si marketing "altfel" prin care brandurile isi vor impune personalitatea in piata si vor aduce businessurile la alt nivel.

Portofoliu Branding & Print

Fiecare Brand e unic. Aducem la viata idei si le pregatim cu atentie pentru o noua infatitare. Descoperiti cateva din povestile noastre de succes.

Vezi mai mult

Esti pregatit pentru succes?

Solicita o Oferta

Close
Media Serv Support
Media Serv Support
Luni-Vineri: 09-18
Media Serv Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
14:53
Whatsapp