Odata cu accesarea si navigarea acestui website, sunteti de acord sa respectati si acceptati politica de confidentialitate si urmatorii termeni si conditii de utilizare,  cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta

Site-ul publicat pe domeniul www.mediaserv.ro (numit in continuare Media Serv) este proprietatea MEDIA SERV SRL cu sediul in strada D-na Stanca, Nr. 43 / 1, Selimbar, Judetul Sibiu, Cod Fiscal RO16059292, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J32/55/2004

Media Serv este marca inregistrata la O.S.I.M. sub certificatul de inregistrare a marcii nr. 125554.

1. Continut website si Drepturi de proprietate intelectuala asupra acestuia:Textele, imaginile precum si celelalte elemente prezente in website sunt furnizate doar cu scop informativ si uz personal vizitatorilor/utilizatorilor si NU poate fi reprodus, copiat, transmis, distribuit sau republicat in vre-un fel decat cu un acord scris din partea titularului, Media Serv. Intreg continutul, conceptia grafica, materialele foto, video, textele si toate elementele componente ale acestui proiect web sunt proprietatea Media Serv si sunt protejate prin Legea Copyright-ului.

2. Raspundere: Desi incercam in permanenta sa pastram continutul cat mai actualizat, ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, declinand orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite in urma accesarii website-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul webite-ului catre calculatoarele vizitatorilor/utilizatorilor. In alta ordine de idei, Media Serv NU poate fi considerata responsabila in nici o situatie particulara directa sau indirecta pentru daune produse prin accesarea acestui website si nici de acuratetea acestora.

3. Securitate: Prin accesarea acestui website, vizitatorii/utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactivese, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului website, precum sa nu decurga nici la alte variante de actiuni ce ar aduce daune sau prejudicii Media Serv. In aceasta situatie, vor accepta sa despagubeasca eventuale despagubiri raportate la daunele realizate, pentru toate situatiile sus mentionate.

4. Alte informatii: In cazul in care vi se vor solicita informatii cu caracter personal, acestea vor avea ca scop identificarea dvs pentru a va putea contacta sau facilita comunicarea cu dvs. Aceste informatii vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. Media Serv va pastra confidentialitatea acestor informatii (conform legii 677/2001 referitoare la protectia informatiilor cu caracter personal).

Consideram asadar ca odata cu accesarea acestui website, ati acceptat fara nici o rezerva toate cele sus mentionate si le veti respecta.

In cazul in care exista intrebari, nelamuriri sau situatii particulare referitoare la accesarea si navigarea in conditii optime a acestui website, va invitam sa ne contactati.

Multumim !

Esti pregatit pentru succes?

Solicita o Oferta

Close
Media Serv Support
Media Serv Support
Luni-Vineri: 09-18
Media Serv Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
14:34
Whatsapp