SERVICII web

Oferim o plaja variata de servicii profesionale complementare, asociate solutiilor noastre.

Solutii personalizate

O prezenta online necesita atentie maxima la detalii, un proiect perfect functional dar si un continut proaspat care sa denote profesionalism fata de clienti.

Echipa noastra de asistenta tehnica poate fi de mare ajutor in mentinerea activa si functionala a proiectelor online, incat acestea sa tina pasul cu businessul clientilor.

Ce putem realiza

 • Outsourcing Web

  Servicii adresate strict clientilor care inteleg beneficiile externalizarii: eficienta, costuri reduse, deadline-uri stricte si specialisti de top.

 • Web Hosting Profesional

  Oferim servicii de gazduire web profesionale: SSD hosting, prin servere proprii, ultra rapide, disponibile in diverse configuratii.

 • Audit Tehnic Web/Marketing

  Asiguram servicii de consiliere pe latura web dar si de marketing online: de la strategie la implementare, de la vizitatori la clienti.

 • Mentenanta si Intretinere Web

  Realizam servicii de actualizare, imbunatatire si dezvoltare web a proiectelor active pentru a le mentine mereu de actualitate.

 • Servicii Foto-Video

  Oferim o gama complexa de servicii in domeniul fotografiei digitale si panoramice profesionale, imbinand armonios tehnologia si creativitatea.

 • Implementare GDPR

  Prin intermediul serviciului externalizat GDPShield oferim servicii de raliere la legislatia internationala privind protectia si securitatea datelor personale.

Esti pregatit pentru succes?

Solicita o Oferta

Close
Media Serv Support
Media Serv Support
Luni-Vineri: 09-18
Media Serv Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
15:22
Whatsapp