DEZVOLTARE WEB & mOBILE

Dezvoltam solutii personalizate de eCommerce, aplicatii mobile & web optimizate pentru Google si conversii.

Solutii Web & Mobile Exclusive

Avand peste 12 ani experienta in dezvoltarea solutiilor web si de comert electronic, echipa noastra de graficieni, web designeri, programatori, specialisti in marketing si comunicare pot transforma o idee intr-un proiect de succes.

Solutiile noastre ofera access la functionalitati interactive complete ce simplifica utilizarea / administrarea dar in acelasi timp sunt perfect optimizate pentru a fi promovate prin diverse canale de marketing.

Ce putem realiza

 • Responsive Website Development

  Combinam cele mai noi tendinte in design si tehnologie web & mobile pentru a crea proiecte ce ofera experiente digitale de neuitat.

 • UX/UI Design pentru Web & Mobile Apps

  Imbinam creativ elemente grafice deosebite pentru a imbunatati experienta cu utilizatorul si pentru a simplifica utilizarea proiectelor.

 • Solutii eCommerce / Online Shopping

  Dezvoltam magazine online si solutii de comert electronic custom cu toate functionalitatile necesare pentru a vinde eficient online.

 • Mobile Apps Design & Development

  Dezvoltam aplicatii web si mobile pentru platformele Android si iOS, utilizand tehnologii performante si respectand cele mai bune practici.

 • Creatie si Strategie Continut

  Identificam provocarile si particularitatile de business ale clientilor, le consideram ideile si incercam sa dam viata printr-un continut de calitate, pe intelesul tuturor.

 • Insights & Analytics

  In permanenta masuram actiunile de promovare ce le desfasuram, le analizam si optimizam pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Portofoliu Web Development

Cream proiecte cu focus pe vanzare online. Utilizam cele mai performante tehnologii pentru a transforma vizitatorii in clienti, oferindu-le o experienta placuta, rapida si sigura.

Vezi mai mult
Esti pregatit pentru succes?

Solicita o Oferta

Close
Media Serv Support
Media Serv Support
Luni-Vineri: 09-18
Media Serv Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
18:21
Whatsapp